Ingredienten :
- 1 teen knoflook,fijn genseden
- 3 sjalotten,fijn gensipperd
- 800g rundsvlees (ossenhaas),in reepjes
- 3 eetl. vodka
- 150ml vleesbouillon
- 250g champignons, in plakjes
- 2 koffiel. geconcentreerde tomatenpuree
- 2.5 dl room
- boter
- peper en zout
Stoof de knoflook en sjalot glazig in een pan met wat boter.Haal ze uit de pan en hou even apart.Bak het vlees in dezelfde pan met een klontje boter .Haal de pan van het vuur, flambeer metvodka en blus met de vleesbouillon.
Voeg de champignons toe en laat ze even garen in de pan.Doe er de tomatenpuree,de gestoofde sjalotten en knoflook bij.Kruid met peper en zout.Werk af met room en eventueel met een klontje boter .Serveer met rijst.
dinsdag 24 juni 2014
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten