donderdag 16 december 2010
Bisquits
Hazel maakt heerlijke bisquits ,helaas gebeurt het zelden maar eerder deze week maakte ze een pan klaar voor Chris .Meteen een gelegenheid om mee te kijken hoe ze dat klaarmaakt .Zoals ze zelf zegt ,is de smaak enorm afhankelijk van welk soort vetstof je neemt .
Ingrediƫnten :
-Zelfrijzende bloem
-Melk
-Varkensvet (Lard )
Oven voorverwarmen op 450 F (230 C ) .
Bakvorm invetten met varkensvet ( Lard ) ,laat dit even smelten in de oven en giet de rest er terug uit .
Neem 2 cups zelfrijzende bloem en voeg melk toe ( ongeveer 1,5 cups ) en meng dit goed . Je lepel moet net niet blijven staan maar zachtjes neervallen .
Neem met de lepel en maak kleine hoopjes in de bakvorm .
Druk dan de hoopjes wat naar beneden en begiet het terug met wat varkensvet .
Laat dit ongeveer 20 / 25 minuten bakken in de oven of tot ze bruin zien .
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten